Avís Legal | Política de Privacitat

L’article 10.1 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic estableix l’obligació que les empreses amb dominis d ‘internet especifiquin el gestor d’aquests en aquestes pàgines. És per això que a continuació mostrem les nostres dades legals.

VERQUIVALL, S.L.
Cr. Raval, Núm 11, 17527 – LLIVIA
CIF:  B17524885
Inscrita en el Registre Mercantil de Girona.
Tom 1099, Foli 132, Fulla nº GI-19763
E-mail de contacte:  verquivall[arroba]verquivall.com
Telèfon:  +34 972 14 61 60

Política de Protecció de Dades

Les dades personals recaptades a través de la web www.verquivall.com  o del nostre correu electrònic  verquivall[arroba]verquivall.com  són objecte de tractament automatitzat i s’incorporen als fitxers titularitat de VERQUIVALL SL., que és així mateix responsable d’aquests fitxers. Pel que l’enviament de correus electrònics o altres comunicacions a VERQUIVALL, S.L. implica el consentiment exprés del Client a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en els nostres fitxers automatitzats.

El Client pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal y demés normativa aplicable a l’efecte, mitjançant l’enviament de correu ordinari d’una sol·licitud per escrit a la següent direcció:

VERQUIVALL, S.L.
Cr. Raval, núm. 11, 17527 – Llívia (GIRONA)

A la sol·licitud s’haurà d’acompanyar el nom i cognoms de la persona i la fotocòpia del DNI.
Els nostres fitxers es troben inscrits en el “Registro General de la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es)”, al que pot accedir el Client per a comprovar la situació dels mateixos.