Verquivall Rehabilitacions Integrals

Us voldríem fer una pinzellada de la nostra feina que ens ha acompanyat durant 25 anys ha expressat una manera de treballar. Ho hem fet des del cor posant -hi ganes, coneixement i entusiasme intentant que cada encàrrec expressi la nostra essència com a empresa familiar que som, propera i amb la complicitat que es necessita , procurem  construïm benestar i rehabilitem amb seny.

Dir-vos que la nostra és una empresa  de construcció i rehabilitació integral , els  projectes són   personalitzats per cada client , els acompanyem i assessorem des de l´inici   fins a la finalització de l´obra coordinant amb els nostre equip industrials, ajuntaments i d´altres estaments  oficials.

Treballem conjuntament amb el client  i al mateix temps si sorgeix alguna nova idea que millora la rehabilitació es pot sol.lucionar al moment  i modificar.

Ara bé , això fa que algunes vegades no es puguin complir els terminis de l´obra degut als canvis efectuats  al moment, si be els resultats finals  són molt més satisfactoris i personalitzats.

Us hem fet un recull d´imatges que mostren una petita part de la nostra feina i també uns  projectes on podeu veure   des de l´inici, el transcurs i la finalització de l´obra.

Pensem que “  si ho sommies existeix “

 

Mostra de feines finalitzades

 

Rehabilitació i Interiorisme

 

Envia’ns la teva consulta

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge