Verquivall Rehabilitacions Integrals

Us volem fer una pinzellada de la nostra feina, que ens ha acompanyat al llarg de més de 25 anys i expressa la nostra manera de ser i treballar. Sempre des del cor, posant-hi moltes ganes, tots els nostres coneixements i molt d’entusiasme, fent que, cada encàrrec expressi la nostra essència com a empresa familiar i propera que som, i amb la complicitat que es necessita per construïr benestar i rehabilitar amb seny.

Dir-vos que la nostra és una empresa  de construcció i rehabilitació integral, els dissenys que fem són personalitzats per a cada client, i l’acompanyem i assessorem des de l’inici fins a la finalització de l’obra, coordinant amb el nostre equip d’industrials, ajuntaments i d´altres estaments  oficials.

Treballem conjuntament amb el client, això significa que si sorgeix alguna nova idea que millora la rehabilitació, es pot canviar i solucionar al moment, tot i que, aquestes modificacions, algunes vegades fan que no es puguin complir els terminis d’entrega de l’obra, ara bé, la nostra fita és obtenir resultats finals més satisfactoris i exclusius.

Pensem que “  si ho somies existeix “

Us fem un petit recull d’imatges de feines finalitzades i d’alguns dels nostres projectes de rehabilitació i interiorisme, on podreu apreciar l’evolució de les obres.

Mostra de feines finalitzades

 

Rehabilitació i Interiorisme

 

Envia’ns la teva consulta

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.